01 noviembre, 2011

ESPINAKA ETA RUKULAKO ENTSALADA



Gaur entsalada egin dut, modu ezberdin ugari daude, baina hau gustokoenetako bat da. Gaur ez diot bota,  baina askotan albaka hosto batzuk botatzen dizkiot, oso freskagarria baita.
Zuen gustokoa izatea espero dut eta animatu egitera.

OSAGAIAK

Rukula eta espinaka (kantitate berbera)
4 tomate cherry
4 tomate kumato txiki
mozarela bola freskoa
arto goxoa (ekologikoa)
30 gr. idiazabal gazta birrinduta
oreganoa
oliba olioa
ozpin balsamikoa (marrubi eta bainilazkoa)
gatza

PROZEDURA

Espinaka eta rukulari gatza bota eta nahastu, ondoren tomateak moztu (nik azala kentzen diet), artoa erantsi, baita mozzarela puskak ere eta oreganoa. Olioa eta ozpina bota eta nahastu eta azkenik birrindutako gazta bota gainetik.

 


No hay comentarios:

Publicar un comentario