08 enero, 2012

HOJALDREZKO PORRU PASTELA

OSAGAIAK

5 Porru
8 Txalota
5 Baratxuri ale
Nata potetxo bat (postrerako)
gatza , piper beltza
Hojaldre lamina bat (Hotzgailuetan daudenak)
goilarakada bat gurin
goilarakada ekilore olioa

PROZEDURA

Barazki guztiak txikitu ondoren zartagia berotzen jarriko dugu gurina eta olioarekin,bertara lehenengo txalotak botako ditugu eta baratxuriak, gero porruak, gatza eta piper beltzez onduz. Barazkiak bigundu direnenan nata botako diogu eta 5 bat minutu utziko dugu. Hojaldre ertzei bueltatxo bat eman (masa kampora atera ez dadin) eta erdian tenedorearekin zulotxoak egingo ditugu hojaldrea ez puzteko, bertara masa bota eta labera 200 gradutara.15 /20 minututara listo!!!



 


No hay comentarios:

Publicar un comentario