01 enero, 2012

FRUITU GORRIEN POSTRE GOXOA

OSAGAIAK  (4)

4 yogurth griego azukreduna
200 gr.frambuesa
50 gr. arandano
10 marrubi
2 goilarakada akazia eztia
goilarakada bainila esentzia


PROZEDURA

12 frambuesa gorde eta beste guztiak ontzi batean jarri 4 arandano gorde eta beste guztiak ontzira eta azkenik 2 marrubi gorde eta besteak ontzira, hauei goilarakada eta erdi ezti botako diogu eta batidorarekin birrindu egingo dugu eta ondoren irabazgailutik pasa, bertan kolore biziko saltsa geratuko zaigu eta hau edalontzi ezberdinetara isuriko ditugu. Hauei yogurth  bana botako diegu poliki poliki eta bukatzeko marrubiak moztu eta gainean fruitu ezberdienez apainduko dugu eta azkenik ezti pittin bat botako diogu gainetik.




 







No hay comentarios:

Publicar un comentario