29 octubre, 2011

BARATXURI FRESKOEN TORTILA

Gaur baratxuri freskoak erosi ditut, orain da berain garaia... niri asko gustatzen zaizkit... baina ondo begiratu behar da ...batzuk enbasatuak egoten dira... eta ez dira batere onak ateratzen. Hipermerkatu batzuetan badaude "Euskal baserriko" produktuak izeneko lekutxo bat... han aurkituko dituzue, erosi eta probatu... ez zarete damutuko eta !!!

Osagaiak:

Eskurakada baratxuri (horrela saltzen dituzte)
4 arraultza (baserrikoak edo eusko label )
gatza
olioa
piper beltza

Prozesua

Baratxuriak garbitu eta pusketetan moztu, olioa zartagian jarri berotzen eta ondoren bertara bota, gatza eta piper beltza bota eta goxo goxo egiten utzi
arraultza nahastu eta baratzuriak bigundu direnean arraultzak bota eta tortila egin... ez ezazue tortila gehiegi egin.

BAI GOXUA !!!






No hay comentarios:

Publicar un comentario