20 febrero, 2012

SEITANA  PIPER BERDE ETA TIPULAREKIN


OSAGAIAK:

150 gr. seitan
2 piper berde
tipula bat
2 baratxuri ale
oliba olioa
soja saltsa
piper beltza
gatza pittin bat

PROZEDURA

Piper berdeak garbitu eta zatitu , tipula erdia ere, baita baratxuriak ere, zartagi batean, su baxuan lehenengo tipula botako dugu ondoren baratxuria eta jarraian piperrak gatza ipini, eta zartagiari tapa jarri, goxo goxo egin arte, ondoren zartagikoa atera eta utzi alde batera.

Ondoren seitana laukitxoetan moztu eta beste tipula erdia ere, ondoren zartagi batean oliba olio pittin bat bota eta goilarakada txiki soja saltsa bertara tipula lehenik eta ondoren seitana botako dugu eta bertan tipula eta seitana egiten direnena lehen utzitako piperrak botako dizkiogu pare bat minutu jardun eta ondoren platerera atera .




No hay comentarios:

Publicar un comentario