19 febrero, 2012

PIZZA BEJETALA

OSAGAIAK
 
Pizza base bat (hotzgailuetakoa )
3 piper berde
8 piper gorri (botetakoa)
8 txanpiñoi xerratuta
tipula erdi bat
100 gr. parmesano birrindua
75 gr. behi gazta
goilarakada txiki oregano
piper beltz pittin bat
8 goilarakada tomate saltsa


 
PROZEDURA

Lehenengo piper berdeak garbitu txikitu eta zartagi batean su baxuan eta olio pittin batekin bigunduko ditugu, atera eta gorde, ondoren basea arrabolaz zabaldu eta tomate saltsas bustiko dugu ondo zabalduaz, ondoren eskukada bat gazta botako diogu tipula txikitua gero piper berde, gorriak txikituta txanpiñoiak eta azkenik gazta birrinduak erantsiko dizkiegu, oregano nahiz piper beltzez onduz.
200 gradutara labea berotu eta bertan sartu egin arte.







No hay comentarios:

Publicar un comentario