30 marzo, 2015

MARRUBI ETA ESNE GAINEZKO TARTA GOXOA



OSAGAIAK


250 ml. esne gain
5 goilarakada azukre abainilatua
goilarakada bat brandy
300 gr. marrubi
hojaldre masa bat
50 gr. gurina
azukre glas



PROZEDURA


Lehenengo labea piztu 200 gradutara ondoren masa 30zm luzerako 2 zutabe moztu ,ondoren
gurina desegin eta pintzel batekin hojaldrea busti segidan azukre pittin bat bota eta labera sartuko dugu 10/15 bat minutu.
Esne gaina makinaren laguntzarekin harrotu eta azukrea eta brandya erantsi eta berriro ondo ondo nahastu. Marrubiak xerra mehetan moztu eta tarta osatuko dugu.
Hojaldrea hoztu denenan lehenengo nata pittin bat jarri eta seguidan marrubiak ondoren beste kapa bat eta marrubiak horrela bukatu arte, beste hojaldre zutabea gainean jarri eta azukre glassa jarri eta bukatzeko marrubiren bat ON EGIN!!! Hotz gailuan eduki jan arte.




No hay comentarios:

Publicar un comentario