OSAGAIAK GAZTARAKO
4 Griego yogurth naturalak
gasa haundi bat
goilarakada txiki erdi gatza
PROZEDURA
Ontzi haundi batean iragazki( koladorea) haundi bat sartuko dugu eta bertan gasa jarri ondoren yogurra bertara bota gatzarekin eta gau osoa mahai gainean utziko dugu.
OSAGAIAK GAZTARI BOTATZEKO
25 gr. zebolino
2 adar erromerua (ostoak bakarrik )
4 albahaka osto
piper beltz pittin bat
PROZEDURA
Usain belarrak moztu ondoren gaztari erantsiko dizkiogu ondo nahastuaz ondoren piper beltza bota. Hozgailuan sartu eta pare bat orduz utzi.
PITA OGIA BARATXURIAREKIN
OSAGAIAK
3 pita ogi
4 baratxuri ale
4 goilarakada oliba olio
PROZEDURA
Pita ogia hirukitan moztuko ditugu eta labeko bandejari labeko papera jarri eta ondoren ogia ipini, segidan 4 baratxuriak txiki txiki egin eta oliba olioarekin ondo ondo nahastu segidan brotxa batekin ogiak bustiko ditugu eta labera sartu 150 gradutara 10/13 minutu krus krus geratu arte.
ON EGIN!!!!
No hay comentarios:
Publicar un comentario