10 marzo, 2013

GAZTA TRANPAREKIN




OSAGAIAK GAZTARAKO



4 Griego yogurth naturalak
gasa haundi bat
 goilarakada txiki erdi gatza


PROZEDURA

Ontzi haundi batean iragazki( koladorea) haundi bat sartuko dugu eta bertan gasa jarri ondoren yogurra bertara bota gatzarekin eta gau osoa mahai gainean utziko dugu.


OSAGAIAK GAZTARI BOTATZEKO


25 gr. zebolino
2 adar erromerua (ostoak bakarrik )
4 albahaka osto
piper beltz pittin bat

PROZEDURA

Usain belarrak moztu ondoren gaztari erantsiko dizkiogu ondo nahastuaz ondoren piper beltza bota. Hozgailuan sartu eta pare bat orduz utzi.


PITA OGIA BARATXURIAREKIN

OSAGAIAK

3 pita ogi
4 baratxuri ale
4 goilarakada oliba olio

PROZEDURA

Pita ogia hirukitan moztuko ditugu eta labeko bandejari labeko papera jarri eta ondoren ogia ipini, segidan 4 baratxuriak txiki txiki egin eta oliba olioarekin ondo ondo nahastu segidan brotxa batekin ogiak bustiko ditugu eta labera sartu 150 gradutara 10/13 minutu krus krus geratu arte.







ON EGIN!!!!


No hay comentarios:

Publicar un comentario