10 marzo, 2013

BARAZKI ETA HAZIDUN ETSALADA SEITANAREKIN


OSAGAIAK

400 gr. brokoli
220 gr. seitana
Azenario handi bat
Goilarakada haundi sesamo hazi
Goilakada erdi kalabaza pipak
4 goilarakada oliba olio
gatza
piper beltz pittin bat


PROZEDURA


Lapiko haundi batean ura irakitzen jarriko dugu gatz pittin batekin irakitzen hastean, brokolia bota eta 4 minutura aterako dugu. Segidan paper xurgatzailean jarri ura kentzeko.
Bitartean azenarioa birrinduko dugu eta ondoren haziak zartagian xigortuko ditugu.
Platerean brokoliari gatza eta 2 goilarakada oliaba olio botako dizkiogu gainetik azenarioa eta haziak eta azken momentuan 2 goilarakada zartagian jarri eta zartagia bero bero dagonean seitana puska txikitan frijituko dugu ondoren platerari gehitu.




No hay comentarios:

Publicar un comentario