OSAGAIAK
Yogur natural bat
1 1/2 baso azukre txuri
baso erdi azukre abainilatua
legami zorro bat
goilarakada txiki erdi bikarbonatoa
3 baso hirin txuri
130 gr. gurina desenginda
baso erdi eki lore
3 arrautza haundi
APAINTZEKO
Txokolatezko txirbilak
25 gr. gurina deseginda
lakasitoak
PROZEDURA
Lehenengo zuringoa eta gorringoak banatuko ditugu gero zuringoak harrotzeko, ondoren ontzi haundi batean osagai guztiak jarriko ditugu baina hirina eta legamia azkenik botako ditugu ondoren zuringoak harrotu gatz pittin batekin eta masari gehituko diogu, poliki poliki nahastuaz behetik gora.
Labera 180 gradutara 45 minutu.
Bizkotxoa hoztu ondoren isipu batekin gurinaz bustiko dugu bizkotxoaren goikaldea eta segidan txokolatezko txirbilak, lakasitoak kolorez banatu eta nahi den moduan apaindu.
No hay comentarios:
Publicar un comentario