03 agosto, 2012

MIJO ETA FRUITU LEHORREN KROKETAK


OSAGAIAK

Taza erdi mijo
3 goilarakada sesamo hazi
3 zm jenjibre fresko birrindua
Urrak eskukada bat
Piñoiak eskukada erdi
Datilak 3
Azenario erdi birrindua
2 goilarakada ilar kongelatu
arrauztatzeko artozko birrindura

PROZEDURA

Ura berotzen jarri jenjibrearekin batera , bitartean sesamoa eta mijoa belztuko ditugu zartagi batean eta seguidan ur berotara botako dugu.
Bestaldetik urrak piñoiak eta datilak errotobatekin txikituko ditugu. Mijoa egiten denean (20/25 minutu) ur guztia kendu eta fruitu lehorrak erantsiko dizkiogu ondo nahastuaz eta azkenik
azenarioa eta ilarrak, ondo nahastu eta ordu erdi utzi hoztutzen utzi eta jarraian bolatxoak egingo ditugu artozko birrinduratik jarrain pasatuaz segidan frijitu..... benetan goxoak geratzen dira.


 


 




No hay comentarios:

Publicar un comentario