09 febrero, 2014

KARDAMOMO ETA YOGURTEZKO BIZKOTXOA



OSAGAIAK

250 gr. Gurina
235 gr. Azukre txuria
325 gr. hirina legamiarekin 
4 arrautza
Goilarakada txiki kardamomo hautsa
2 yogurth griego naturalak
goilarakada txiki bikarbonato
gatz pittin bat
legami zorro erdi
laranja txiki bat zukua eta birrindura


GLASEATUA

4 goilarakada azukre txuri 
goilarakada bat ur


PROZEDURA


Ontzi haundi batean hirina eta azukrea ondo nahastuko ditugu masa bat lortu arte ondoren arrautza banan banan ondoren yogurta eta kardamomoa segidan zukua eta birrindura eta azkenik hirina, legamia gatza eta bikarbonato ondo nahastu eta molde bat guriñez igurtzi eta labera 180 gradutara ordu bete guxi gora behera.
Labetik ateratzen dugunean glaseatua gainetik botako diogu eta hozten utzi.






No hay comentarios:

Publicar un comentario