OSAGAIAK
2 Goilarakada margarina (promavel)
2 Goilarakada eki lore
4 Goilarakada hirina txuria
300 gr. espinaka fresko txikituak
600 ml sojazko esnea ( promavel)
Eskukada intxaurrak txikituta
gatza
ARRAUZTATZEKO
Arrautz bat
Ogi birrindua
PROZEDURA
Zartagi haundi batean, margarina eta olioa jarri berotzen urtzen denean hirina , gatza bota eta nahastu olioa ondo xurgatu arte, segidan esne epeldua botazen hasiko gara poliki poliki masa lodikote bat lortu arte. Lapiko batean ur berotara espinaka botako ditugu 2 minutu eduki , atera eta ura ondo kendu.
Segidan besamelari erantsi eta ondo nahastu eta azkenik intxaurrak. Hozten denean hotzgarilura sartu pare bat ordu ondoren arrauztatu eta frijitu.
OHARRA
Nahi izanez gero behi esnez eta gurinez egin daiteke neurri berdinak erabiliz!!!
No hay comentarios:
Publicar un comentario